top of page
COLORS-ON-TOUR_1364x200.gif

Sí, soc jo: la campanya del 28J d’Unicorns Pride

Updated: Jun 23

Ja han passat uns dies des que va cloure la tercera edició d’Unicorns Pride, un festival que enguany va comptar amb una cerimònia inaugural amb un audiovisual dedicat a la visibilitat i normalització del col·lectiu LGBTI+ a les zones rurals. El film es va rodar el passat octubre a l’edifici “La Ibèrica” de Roquetes i va comptar amb la participació d’una quinzena de persones del col·lectiu i aliadxs que provenen del món rural. 

El vídeo publicat a les xarxes socials, i que està a punt de superar les 10.000 reproduccions, es titula “Sí, soc jo” i sota la veu de Marina Prades i la Coral Sant Jordi s’hi veuen diverses persones en situacions, expressions o accions diferents que pretenen posar en valor l’autèntic orgull LGBTI+ de poble. Els colors, per ser protagonistes, fan contrast en un film que té fons blanc i negre. El fil conductor d’aquesta història és l’artista Mar Grifoll Ginata (Mar Lolailo). 


El vídeo és una producció d’Okay Productions i l’ha dirigit Marc Font (Werkshot) sota la producció executiva de Roger Font Montornés i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes i el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Hi han participat John Beltran Vidiella, Oriol Maurici Cortasa, Omar Sabir, Mar Grifoll Ginata, Irene Porta Allende, Victòria Monique Sanz, Marcela Otamendi, Rosa Vandellòs, Jose Andreu Galiana, Miguel Cervera, Marc Sans, Edgar Marin, Montse Aixendri, Eduard Garcia Molina, Montse Vilanova Martínez, Juanjo Gasulla Franch i Glòria Tomàs Minguet. Ha comptat amb la presència i suport logístic de Karina Fernànez i Victor Cespedes. 


El vídeo va acompanyat d’una coreografia que es va fer en directe el 8 de juny de la mà del cos de ball tarragoní dirigit pel coreògraf Adrià Roca.





11 views1 comment
bottom of page